Міський голова Збаража закликає молитися проти одностатевих шлюбів

Роман Полікровський

Нещодавно на сесії Збаразької міської ради депутати підтримали депутатське звернення Тетяни Полікровської щодо звернення до Президента, КМУ, ВРУ з вимогою не вносити змін в Закони і Конституцію, які дозволять одностатеві шлюби та всиновлення дітей такими сім'ями, – повідомив міський голова Збаража Роман Полікровський своїй сторінці у Фейсбук.

Також він закликає людей молитися за те, аби ініціатива зміни законодавства щодо одностатевих шлюбів була відхилена. Посадовець переконаний, що над інститутом шлюбу в Україні нависла серйозна загроза.

«Останнім часом певні сили намагаються на законодавчому рівні нівелювати традиційний для нас інститут сім'ї і зруйнувати природне поняття шлюбу чоловіка і жінки. Певні європейські структури активно тиснуть на владу і законотворців, щоб внести зміни в Конституцію України і забрати з 51 статті формулювання шлюбу, як «згоду чоловіка і жінки» і замінити на «кожен має право на шлюб», а що з цього вийде і хто такий КОЖЕН нам залишається тільки здогадуватись... Друзі, закликаю усіх насамперед молитись, щоб у нашій країні, з християнськими традиціями і цінностями не пройшли подібні ініціативи» – пише Роман Полікровський.

Нагадаємо, що разом із дружиною Тетяною міський голова Збаража виховує п’ятеро дітей – трьох доньок і двох синочків.

«Закликаю усіх Народних депутатів не прогинатись під тиском окремих сил, які просувають весь цей бруд, який прикритий добрими намірами і не підтримувати подібних змін! Друзі, створюйте сім'ї, народжуйте дітей, адже нам з ними будувати Країну, а країн без людей не буває» – наголосив Роман Полікровський.

Фото зі сторінки Романа Полікровського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео