Тетяна Бакай

Молода капуста, огірки, редиска: скільки коштують салатні овочі на ринку у Тернополі (відео)

Як розповідають продавці, зараз ціни на овочі знизилися, але перед Великодніми святами варто очікувати традиційного подорожчання

Чим ближче до літа, тим більше хочеться свіжих салатів. А прилавки на ринку рясніють молодою капустою, редискою, огірками, зеленню. Що та за скільки продають, з’ясовували журналісти Терену

Як кажуть продавці, у попиті зараз молода капуста та редиска. Вартість кілограма капусти, яку наразі везуть аж з Македонії, – 65 гривень. Редиску до нас привозять із Заліщиків, Борщова та Закарпаття. Її ціна – 60 гривень за кілограм. 

 Який же салат без огірків. На ринку вже є тепличні з Романового села під Тернополем, а також із Закарпаття. Вартість – 90-100 гривень за кілограм. Для любителів є й зелена цибуля –  10-15 гривень за 100 грам. 

Як розповідають продавці, зараз ціни на овочі знизилися, але перед Великодніми святами варто очікувати традиційного подорожчання.  

Покупці вже зараз стараються купувати улюблені овочі для весняних салатів. Проте зізнаються, що дуже чекають сезону, коли городина подешевшає. 

Фото, відео Руслана Жирова 

Вибір читачів за тиждень

Відео