Тамара Коблик

Можуть падати дерева, дахи, паркани: тернополян попереджають про сильний вітер

Якщо хтось потрапив у скрутне становище через негоду, звертайтесь на лінію 102

На території Тернополя та області ускладнення погодних умов: прогнозується сильний вітер. Про це  нагадали у пресслужбі Патрульної поліції.

За даними синоптиків, сьогодні пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с, а вночі місцями до 25 м/с. Під час негоди можуть падати дерева, гілки, ненадійно закріплені паркани та дахи з будинків. Тож, будьте максимально обережними та уважними

Екіпажі патрульної поліції здійснюють контроль за дорожньою обстановкою на автошляхах області та контролюють роботу підрядних організацій, щодо належного утримання автомобільних доріг.

Шановні водії, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкісний режим та, завчасно, плануйте безпечний маршрут на час негоди. За можливості, рекомендуємо утриматися від поїздок на далекі відстані, - йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду та потребує допомоги, не залишайтеся осторонь. У разі потреби телефонуйте 102.

Будьте уважні за кермом, зважайте на погодні умови та керуйте відповідально.

Нагадаємо, негода вже наробила лиха на Тернопільщині - через сильний вітер на Тернопільщині 70 населених пунктів залишились без світла.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео