Мрія будь-якого дизайнера: три найкращі ноутбуки для роботи з графікою

Новини компаній

Стаціонарні ПК витісняються ноутбуками у багатьох сегментах. Навіть в індустрії графічного дизайну багато хто віддає перевагу легким і портативним пристроям. Можливість працювати з файлами на ходу дає більше свободи та комфорту, а продуктивності лептопів вистачає, щоб не відчувати обмежень. Розповідаємо про три пристрої, випробувавши які, ви не повернетеся за настільний комп'ютер. 

Apple MacBook Pro 13 — найкращий ноутбук для графічного дизайну

Нова версія лептопа підвищує продуктивність завдяки чіпу M2. Процесор містить 8 ядер, які дозволяють виконувати більше роботи без шкоди швидкості. Завдяки уніфікованій пам'яті можна запускати кілька програм одночасно і перемикатися між ними без зниження продуктивності. Це дуже важливо для дизайнерів, які працюють над кількома проєктами одночасно.

Також MacBook можна синхронізувати з Iphone та створити резервну копію телефону. Докладніше у статті: https://nikvesti.com/news/business/268845

Одне з найприємніших доповнень у новому поколінні: на одному заряді пристрій працює 20 годин у простих завданнях та понад 10 годин під навантаженням. Повноцінний робочий день без необхідності брати зарядний пристрій — що може бути найкращим для творчого професіонала? В цілому можливості MacBook продовжують ставити планку у своєму класі. 

HP ZBook Fury 17 G9 — вибір конфігурацій під будь-які сценарії

ZBook — лінійка мобільних робочих станцій HP, але є кілька моделей, розроблених для певних завдань. Наприклад, Fury — топовий варіант, що підходить для 3D-графіки та візуалізації, розробки ігор та редагування відео 4K.

Подано широкий вибір конфігурацій:

  • модель початкового рівня з процесором i5, інтегрованою графікою та дисплеєм 1080p;
  • варіант c i7, графікою Nvidia RTX A2000, дисплеєм 4K, 16 ГБ оперативної пам'яті;
  • лептоп на i9 з графічною підсистемою RTX A5000, 32 або 64 ГБ ОЗУ.

Більшість пристроїв оснащені IPS-матрицею з підтримкою HDR400 для комфортної роботи в будь-яких умовах освітлення, частотою оновлення до 120 Гц з чіткою та плавною картинкою для розробників ігор та кольоровим охопленням DCI-P3 98% для редагування контенту.

Dell Precision 5760 — доступний та продуктивний

Минулого року Dell справила велике враження своїм 17-дюймовим ноутбуком Precision 5750, що поєднує вражаючий рівень продуктивності робочої станції з тонким і відносно легким дизайном, здатним зрівнятися з MacBook Pro 16. Цього року модель отримала оновлення по CPU і GPU, зберігши тонкий корпус свого попередника . Товщина пристрою складає всього 13,2 мм.

У лайнапі Dell представлені три конфігурації. Завдяки цьому ви можете підібрати ноутбук відповідно до потреб. Але творчі користувачі, швидше за все, віддадуть перевагу моделі i7, в якій встановлені: 

  • восьмиядерний процесор 11-го покоління;
  • графіка Nvidia RTX A2000;
  • 16 ГБ пам'яті та твердотільний накопичувач ємністю 256 ГБ. 

Ця модель оснащена сенсорним дисплеєм UHD з роздільною здатністю 3840x2400 (266,4 крапки на дюйм), який підтримує HDR400, Adobe RGB та 99% колірного стандарту DCI-P3 для роботи з тонами на професійному рівні. Для тих, кому потрібна безкомпромісна продуктивність, передбачені додаткові можливості для модернізації пам'яті та накопичувачів, а також вибір процесора i9 та GPU RTX A3000.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео