Орест Сарматський

Мрії тернопільських водіїв збуваються: заміна посвідчення – 30 хвилин, перереєстрація автомобіля – до 2 годин (фото)

У Тернополі почав працювати новий сервісний центр МВС.

Максимум півгодини відтепер витрачатимуть водії на заміну свого посвідчення чи дві години на перереєстрацію авто у новому сервісному центрі МВСУ, що відкрився у Тернополі.

unnamed (16)
unnamed (16)

- Новий центр фактично замінить колишній МРЕВ. Тут швидко та якісно надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, обмінюватимуть посвідчення водія. Громадян у цьому центрі обслуговуватимуть професійні співробітники, половина з яких – спеціально підготовлені кадри, - сказав під час відкриття центру керівник Головного сервісного центру МВС  України Владислав Криклій.

unnamed (10)
unnamed (10)

За його словами, щоденно у центрі зможуть надавати до 200 послуг. У новому сервісному центрі працює електронна черга, встановлено термінали та екрани, діє безкоштовний Wi-Fi.

unnamed (15)
unnamed (15)

Серед основних функцій та послуг сервісних центрів МВС – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру можна скласти іспит для отримання права керування транспортними засобами.

unnamed (13)
unnamed (13)

З відкриттям таких центрів ліквідовано довідку-рахунок, що зекономило українцям понад 500 млн грн. Відкрито доступ до Єдиного державного реєстру МВС – за рік було здійснено понад 600 000 запитів. Загалом, протягом року у сервісних центрах МВС було проведено понад 1 млн 320 тис реєстраційних операцій. Понад 30 тисяч громадян отримали послуги з реєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія вже у нових сервісних центрах МВС.

unnamed (14)
unnamed (14)

Минулого року в Україні було відкрито 12 нових сервісних центрів МВС. Цього місяця такі центри почнуть працювати в Ужгороді та Черкасах.

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (8)
unnamed (8)

unnamed (7)
unnamed (7)

unnamed (6)
unnamed (6)

unnamed (5)
unnamed (5)

   Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео