Музикантів запрошують на майстер-клас

Лауреати міжнародних конкурсів Денис Северін, який грає на віолончелі та Тетяна Корсунська - фортепіано, запрошують тернополян, які професійно займаються музикою чи навчаються, на безкоштовні майстер-класи, які відбудуться у четвер, 4 лютого.

Майстер-клас Дениса Северіна проходитиме у 1-й музичній школі. Початок о 10.00. А Тетяна Корсунська даватиме майстер-клас з фортепіано для піаністів та камерних ансамблів у музичному училищі. Початок о 11.00, повідомляє «20 хвилин»

- Приходити можуть усі, хто розуміється у музиці, займається музикою і кому ці майстер-класи цікаві, - говорить Денис Северін. - Це відкриті майстер-класи.

 Окрім того перед початком заняття у 1-й музичній школі від асоціації “Мистецтво без кордонів” передадуть дві скрипки для 1-ї та 2-ї музичних шкіл.

 - Ми уже не вперше робимо такий жест, - розповідає музикант. - Ми уже подарували близько десяти скрипок в музичні навчальні заклади України. Це і харківська консерваторія, і вінницьке училище. Також у нас є декілька стипендіатів, яких ми підтримуємо.

 Представники асоціації підтримують дітей тим, у чому вони потребутюь, пояснює Денис Северіна. Від професійних майстер-класів до фінансової підтримки. Довідка Адреса музичного училище ім.С.Крушельницької - вул. Паращука, 4. Адреса 1-ї музичної школи - вул. Камінна, 3.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео