Орест Сарматський

У Тернополі батькам пояснили, коли дитину можна вести у дитсадок без довідки

75223632_109980020467357_6746011772123086848_n (Copy)

Діти після тимчасової відсутності в дитячому садочку приймаються без медичних довідок за умови відсутності явних ознак захворювання.

Наприклад, повідомляється, дитина не відвідувала дитсадок через те, що ви вирішили поїхати у село провідати бабусю. Але потім вимушені звертатись до педіатрів зі здоровою дитиною з проханням видати довідку про те, що малеча не хворіє і їй дозволяється відвідувати дошкільний навчальний заклад.

- Знайома ситуація? У деяких дитсадках вимагають довідку, якщо дитини не було два дні, в інших – якщо вона не відвідувала заклад п’ять днів. А є такі, що взагалі не вимагають такої довідки. То що ж робити? Якщо ваша дитина не хворіла, але при цьому не відвідувала садочок — ніяких довідок. Якщо дитина перехворіла, і ви зверталися до лікаря та були під його наглядом, потурбуйтеся про довідку завчасно, - йдеться у роз’ясненні.

Якщо дитина з явними ознаками хвороби — не ведіть у садочок. Бо це саме той випадок, коли вихователі можуть визначати «на око» та не допускати до навчального закладу, радять спеціалісти.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео