На Чортківщині громада просить жителів «скинутись» на покупку сценічного освітлення

4192.jpg_wh860

Центр культури та дозвілля Копичинецької громади просить у місцевих жителів допомоги. 24 серпня у Копичинцях відзначатимуть відразу дві дати – День міста та 30-ту річницю Дня Незалежності України. Спеціалісти вже готують насичену концертну програму, втім для повноцінного святкування їм не вистачає сценічного освітлення, котре доводиться щоразу за великі кошти орендувати. Тож центр культури та дозвілля просить «скинутись» придбання світла.

- Із нагоди святкування ми готуємо ряд заходів та цікавих подій в різних локаціях міста: спортивні змагання, виставки, фотозони, виступи «вуличних музикантів», дитячі забави і конкурси. Головним акцентом святкувань буде великий урочистий концерт, який відбудеться на літній сцені в Парку над Ставом. Ми прагнемо зробити його піднесеним, яскравим, драйвовим, феєричним.

Але для втілення цього амбітного задуму нам бракує сценічного освітлення, котре можна було б використовувати на мобільній сцені як цього року, так і в наступні роки. Щороку таке освітлення ми орендуємо, витрачаючи чималі кошти, але цьогоріч, нарешті, хотіли б придбати його для себе та використовувати для проведення різних заходів в громаді.

Центр культури і дозвілля та громадська організація «Твоє Місто» звертається до всіх небайдужих копичинчан, шанувальників давніх культурних традицій в нашому місті та просить вашої матеріальної підтримки для придбання світлового комплекту апаратури, приблизна вартість якого складає 50 000 гривень, – йдеться на сторінці центру у Facebook.

Допомогу можна надати шляхом грошових переказів за такими реквізитами:

Переказ у гривнях в межах України:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 305299

IBAN UA18 3387 8300 0002 6001 0551 2258 6 (гривня)

Назва організації: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ТВОЄ МІСТО

ЄДРПОУ 34036642.

Увага! У призначенні платежу просимо вказати наступне: сценічне освітлення ЦКіД.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео