На дамбі Тернопільського ставу завершуються ремонтні роботи

damba-remont

30 червня у Тернополі приступили до ремонту дамби Тернопільського ставу. Протягом ось уже трьох місяців на ній проводяться ремонтні роботи.

Так, за словами міського голови Сергія Надала, дамбу Тернопільського ставу обіцяли відремонтувати за місяць, або ж за два роки. Детальніше читайте ТУТ.

Під час трьохмісячних ремонтних робіт на дамбі траплялося багато інцидентів, як от: тернополянці неуважні робітники пошкодили автомобіль / див. ТУТ /, дамбу Тернопільського ставу було заміновано / див. ТУТ /, піротехніками було знайдено снаряд, імовірно часів Другої світової війни / див. ТУТ / і взагалі, рух час від часу частково перекривався для дорожнього транспорту / див. ТУТ/.

Та уже з наступного тижня, якщо буде сприятлива, сонячна погода, то на дамбі Тернопільського ставу обіцяють завершити усі ремонтні роботи.

- При сприятливих погодних умовах ремонт дамби завершать наступного тижня. Попередньо планувалося, що всі роботи будуть завершені впродовж цього тижня, втім, асфальтуванню завадила погода, –зазначив Андрій Дроздовський, заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. - На дамбі ми завершуємо роботи по капітальному ремонту гідротехнічних споруд. Також на завершальній стадії ремонт тротуару і підготовлене дорожнє покриття до укладки нижнього шару асфальту. Після здійснення цих робіт буде відновлено рух по всій ширині мосту.

До слова, при виділення коштів з бюджету планується продовжити роботи з реконструкції моста у 2017 році, пише сайт Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Вибір читачів за тиждень

Відео