Ростислав Фук

На День Валентина у Тернополі з благодійним концертом виступить гурт «MAZEPA»

Збір коштів проводитимуть для допомоги аеророзвідці ЗСУ

Гурт «MAZEPA» зіграє благодійний концерт в рамках туру містами України у креативному кластері Na Пошті 13 лютого, о 19:00.

Збір коштів проводитимуть для допомоги аеророзвідці ЗСУ. Спеціальний гість - тернопільський гурт «NA.SA».

Гурт «MAZEPA» — нове, але вже помітне явище в українському культурному просторі. Фронтмен та людина, прізвище якої стало назвою гурту, — Андрій Мазепа. За твердженням самих музикантів, стиль музики, в якому працює колектив, називається «українське бароко». 

Тернопіль - особливе місто для гурту MAZEPA. По-перше, я родом з Тернополя. По-друге, ми грали тут на «Файному Місті», на дні міста і взагалі часто тут буваємо. Цього року ще більше ми «активізувались» у творчому плані. Випустили вже два релізи, та поїхали в тур з благородною метою. З тернопільською публікою хочеться бачитись завжди, ми вже сформували теплі стосунки, - розповів Терену Андрій Мазепа.

Проєкт розпочав діяльність з лютого 2021 року, коли колектив презентував своє дебютне відео «Live in Studio» та живий альбом. Гурт вдало поєднав в собі досвідчених музикантів: Володимира Костика — барабанщика гурту «Green Grey», Андрія «Муху» Самойло, відомого за участю в групах «Тартак» та «Бумбокс» та Костю Маркочаня – співзасновника гурту «Дно».

Початок о 19:00.

Адреса: вулиця Коперника, 4.

Вартість квитків 150 гривень.

Квитки можна придбати, перейшовши за посиланням.

Фото надані гуртом «МAZEPA»

Вибір читачів за тиждень

Відео