Тамара Коблик

У трьох містах на Тернопільщині люди на колінах зустріли тіла Героїв (фото)

Бійці загинули після ракетного обстрілу на Донеччині

Тіла захисників з Тернопільщини, які загинули на Донеччині, 14 липня зустріли у Чорткові, Борщеві і Теребовлі. 

Навколішки та зі сльозами на очах зустрічали чортків’яни Героїв – Миськова Сергія та Басістого Сергія. Про це пишуть у пресслужбі Чортківської міської ради.

Чин похорону бійців розпочнеться завтра о 12:00 годині. Із Сергієм Миськівим прощатимуться за адресою: вул. Лесі України, 3А\9; Басістого Сергія – вул. Ольги Кобилянської, 1.

О 13:00 годині в церкві Святої Покрови відбудеться прощання із обома Героями.

Жителі Теребовлянської громади вийшли сьогодні на центральну вулицю міста Теребовлі, аби зустріти домовину з тілом загиблого на війні солдата з с.Долина Андрія Дюка й подякувати землякові за звитягу і подвиг.

Сьогодні Герой повернувся додому назавжди, - повідомляють у пресслужбі Теребовлянської міської ради.

В м.Теребовля священнослужителі відслужили поминальну панахиду за загиблим захисником. До молитви за вічний упокій душі Андрія Дюка разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучилися керівники міської ради.

Далі домовину з тілом Андрія Дюка повезли у рідне село – Долину.

Парастас відбудеться сьогодні о 20:00 год. Прощатимуться із військовим завтра, 15 липня. Чин похорону відбудеться об 11.00 год. Останній спочинок Герой знайде на кладовищі у селі Долина.

На колінах з квітами й державними прапорами зустріли та провели в останню дорогу додому, кортеж із тілом загиблого Героя, захисника України - Володимира Левицького жителі Борщівської громади.
 
Схиляємо голову перед пам’яттю Героя, - написали на сторінці Борщівської міської ради у фейсбуці.

 
Нагадаємо, сьогодні у Тернополі провели в останню путь чотирьох Героїв.
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео