Ростислав Фук

14 липня Тернопіль прощатиметься із захисниками, які загинули на Донеччині

У Тернопільській громаді 14 липня оголосили Днем жалоби

Прощання із трьома військовослужбовцями, які загинули на Донеччині, відбудеться у Тернополі в четвер, 14 липня. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Сергій Надал.

Об 11 годині в Домі печалі на вулиці Микулинецькій прощатимуться з Олегом Хрущем, Олексієм Єрмаковим та Віктором Горейдою.

Прощання з Олександром Осадком відбудеться в церкві Святого Священномученика Йосафата.

Поховають Героїв о 12.00 на Микулинецькому кладовищі у Тернополі, а Віктора Горейду – у селі Великі Гаї.

У зв'язку з загибеллю військовослужбовців у Тернопільській громаді 14 липня оголосили Днем жалоби. На Донеччині загинули шестеро захисників з Тернополя. 

Також на Донеччині загинули троє бійців з Бережанської громади і двоє з Бучацької. Є втрати і у Чортківській громаді. Зокрема, загинули загинули стрільці-санітари Сергій Миськів і Сергій Басістий. 

14, 15 та 16 липня у Чортківській громаді оголошено Днями жалоби. У ці дні ми усією громадою будемо прощатись із полеглими за волю України воїнами. Про дату поминальної панахиди буде повідомлено додатково, - повідомляють у Чортківській міськраді. 

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео