Ростислав Фук

На кордонах продовжують затримувати ухилянтів, серед них - і тернополяни (фото)

Прикордонники встановлюють коло причетних до організації незаконного переправлення чоловіків через кордон

Днями прикордонники Мукачівського загону припинили 9 спроб порушення державного кордону, у результаті чого було затримано 34 людини. Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

25 порушників зупинили під час спроби незаконного перетину кордону з Угорщиною, ще дев’ятьох затримали на кордоні з Румунією.

Так, найбільше ухилянтів наловили військовослужбовці відділу «Косине». Незаконно потрапити до Угорщини на ділянці цього підрозділу правопорушники намагались чотири рази. У результаті припинення усіх цих спроб прикордонні наряди затримали 19 громадян України з різних регіонів, а саме: з Київщини, Рівненщини, Тернопільщини, Хмельниччини, Сумщини, Харківщини, Запоріжжя та Одещини.

На українсько-румунській ділянці кордону чотирьох закарпатців та одного тернополянина зупинив прикордонний наряд відділення «Хижа», а наряд від відділу «Ділове» затримав чотирьох жителів Миколаївської області.

Стосовно усіх затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Наразі оперативники загону встановлюють коло причетних до організації незаконного переправлення чоловіків через кордон.

Фото Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

Вибір читачів за тиждень

Відео