Тамара Коблик

На Львівщині - два ракетних удари по електропідстанціях

Про перебої з електропостачанням повідомляють і на Тернопільщині. Можуть бути екстрені вимкнення світла

Два ракетних удари по електропідстанції у Львівській області - результат масштабної повітряної тривоги, що тривала понад 2 години 23 листопада.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Яворівський, Львівський та Червоноградський райони без електроенергії, - написав він. - Через ракетний удар по енергетичному об’єкті в області застосовують екстрені відключення електроенергії. Графіки планових відключень не діють.

За словами мера Львова Андрія Садового, через відсутність електроенергії оповіщення у Львові може працювати з перебоями. Про відбій тривоги додатково повідомлятимуть машини з гучномовцями.

Водії, будьте уважні та взаємоввічливі! 70% світлофорів - не працює. Після відбою на найскладніших перехрестях працюватимуть регулювальники, - написав він.

Нагадаємо, під час останньої повітряної тривоги російські терористи вчергове атакували ракетами об’єкти інфраструктури України. Без світла залишились більшість населених пунктів Західної України: Хмельницький, Львів, Рівне, Луцьк.

Про перебої з електропостачанням повідомляють і на Тернопільщині. Через обстріли ворога енергосистеми країни є зміни щодо електропостачання. Як повідомив очільник Тернопільської ОВА Володимир Труш, наразі в області екстрено введені графіки аварійних вимкнень для усіх 10 черг Тернопільської  області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео