Олена Чепіль

На одній із вулиць Тернополя будують нову дорогу й масштабний сучасний об’єкт (фото)

3

У Тернополі на вулиці Галицькій продовжується ремонт дощового колектора й не менш важливі роботи з влаштування нової автомобільної дороги.

Після завершення робіт із колектором, покращиться техногенне середовище та відведення дощових і талих вод з прилеглих мікрорайонів міста.

- На колекторі цими днями завершується влаштування напірної каналізації, далі розпочнуться роботи із заміни самопливного колектора від каналізаційної насосної станції. І вже після завершення цих робіт буде відкрито для проїзду легкових автомобілів дорогу від транспортної розв’язки біля двоаркового мосту до вул. Енергетичної і далі до просп. Злуки, – повідомляють на офіційному сайті житлово-комунального Тернополя.

1
1

Паралельно з цим, оновлюються автомобільні дороги, які вже скоро сполучатимуть вул. Збаразьку з вул. Енергетичною з виїздом на проспект Злуки. На даний час на цьому місці прокладають дорогу з двома смугами руху загальною шириною 5,75 м.

- На об’єкті завершується влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття і незабаром дорога буде доступною для проїзду автотранспорту. Вже наступного року тут буде влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття, а після дослідження ефективності використання цього нового автомобільного шляху, будемо розглядати варіант розширити проїжджу частину до 11,5 см, влаштувавши ще дві повноцінних смуги для руху, – цитують Сергія Надала в Управлінні ЖКГ.

2
2

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео