Віра Олександрович

На розвиток армії із Тернопілля спрямували майже 124 мільйона

zbir

Майже 124 мільйона гривень військового збору перерахували цього року до бюджету жителі Тернопілля.

Причому ця сума становить 107% прогнозного показника. Додатково уже надійшло 7 із половиною мільйона гривень, повідомили у Головному управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

- Порівняно із січнем-листопадом минулого року надходження військового збору зросли на 15,4%, або на 16,5 млн грн, - стверджує начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат.

На розвиток армії отримали більше коштів, завдяки зростанню розміру мінімальної зарплати і результатам легалізації найманих працівників.

Нагадаємо, військовим збором оподатковують доходи у формі зарплати, інших заохочувальних і компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачують платнику у зв’язку із трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягують із виграшу у державну і недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходи, які платник отримав згідно із цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), суму яких відображають в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг), і низку інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео