Віра Олександрович

На Тернопіллі дали старт першій Стратегії розвитку бізнесу

unnamed-13

Майже рік носилася обласна влада із ідеєю почати розвивати бізнес на Тернопіллі за стратегічним планом. Навіть експертів залучали до розробки цього документу.

Нагадаємо, «Терен» про це писав неодноразово (читайте ТУТ і ТУТприм.) і докладно.

І ось - на сесії Тернопільської обласної ради 22 вересня цей документ нарешті затвердили.  Отже, ми вже маємо першу в Україні «Стратегію розвитку малого та середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки», розроблену із урахуванням Акту із питань малого бізнесу для Європи.

- Велика вдячність депутатському корпусу за позитивне голосування, - сказала директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної держадміністрації Галина Воляник.

Стратегію затвердили лише після звіту «Про стан і перспективи розвитку малого та середнього бізнесу в області». Представляла його саме Галина Воляник. Її звіт депутати взяли до відома.

До слова, ознайомитися із тим, як тепер розвиватиметься бізнес у нашому краї, можна ТУТ. Гадаємо, місцевим представникам малого і середнього підприємництва це має бути цікаво. Незабаром побачимо, чи це спрацює.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео