На Тернопілля завітали гості із 27-ми країн світу (відео)

Міжнародний інвестиційний форум уже другий день триває у Тернополі. Розпочався він вчора, 24 травня, у Збаразькому замку. Продовжили його сьогодні, 25 травня, у торгово-розважальному центрі «Подоляни». Загалом на форум приїхали представники із 27 країн світу.

 Ця подія є дуже важливою для розвитку бізнесу у нашій області.

Ці форуми є надзвичайно важливими, потрібно донести ідею до бізнесменів. Згуртувати їх навколо певні ідей, коло нових ідей. Тобто спілкування в бізнесі відіграє чи не найважливішу роль. Люди спілкуються, люди знаходять контакти, люди знаходять спільні інтереси, і працюють, створюючи нові робочі місця, заробляючи кошти, розвиваючи свій бізнес, - пояснює директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Віталій Луй.

Участь у форумі взяла і компанія «Агропродсервіс». Її директор вважає, що це є своєрідний майданчик для обміну досвідом та пошуку потенційних партнерів.

[embed]https://youtu.be/ROWuqkOqWaY[/embed]

Звичайно форум – це є зустріч такого бізнесового кола. Зрозуміло, що ми шукаємо партнерів. Ми шукаємо однодумців, шукаємо тих людей, які розділяють наші погляди в введені бізнесу. З такою цілю ми і приймали участь. Хотіли представити і свою компанію, познайомитися з іншими компаніями. Які у них є напрацювання і які взагалі перспективи, які думки подальшого розвитку сфери аграрного бізнесу, - розповідає директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Окрім аграрного сектору на форумі обговорили туристичну, економічну галузі, співпрацю бізнесу і влади, та інші можливості для розвитку нашої області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео