Ростислав Фук

На Тернопільщині медикам не вдалося врятувати жінку, яку збив автомобіль (фото)

Загалом за вихідні на дорогах Тернопільщини травмувалися 7 людей

71-річна жінка загинула та четверо людей включно з водієм травмувалися на трасі Почаїв-Кременець 18 червня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Трагедія сталася близько 21:30. За попередньою інформацією, водій збив пішохода - жінку, 1951 року народження. Після цього автомобіль виїхав на узбіччя, врізався в відбійник і злетів у кювет. Під час аварії в салоні перебували троє пасажирів.

Пішохода, усіх пасажирів та самого водія бригада швидкої доправила до лікарні. У всіх травми різного ступеня тяжкості. Перехожу врятувати медикам не вдалося. Від отриманих травм вона за кілька годин померла в лікарні. Водія затримали за статтею 208 КПК та повідомили про підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. 

Ще один тернополянин звернувся до лікарні з повідомленням, що водій автомобіля Mercedes-Benz GL 500, виїжджаючи на вулицю Замкову, наїхав на його ногу. Триває слідство й встановлюються усі деталі аварії.

Також під час здійснення розвороту 19 червня в Тернополі на перехресті вулиць 15 Квітня-Протасевича зіткнулися автомобілі Skoda Octavia та Volkswagen T4. Через удар травмувалася водійка легкового авто.

У селі Переволоки Бучацької громади не впорався з керуванням, водій Volkswagen Caddy, через що з'їхав у кювет та отримав тілесні ушкодження.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Фото: Національна поліція Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео