Ростислав Фук

На Тернопільщині на роботу шукають водіїв різних категорій

Найбільша зарплата – 30 тисяч гривень

Роботодавці Тернопільщини мають майже півсотні актуальних вакансій у сфері транспорту, повідомляють у відділі організаційно-інформаційної роботи Тернопільського обласного центру зайнятості.

 Найбільше вакансій у вантажному автомобільному та залізничному транспорті, а також у пасажирському наземному транспорті міського та приміського сполучення. Їм потрібні водії легкових і вантажних автомобілів, тролейбусів, навантажувачів та ін. із правами категорій «В», «С», «E», «Т», «Д».

Водіям найвищу зарплату пропонує «Тернопільський молокозавод» - 30 тис. грн.

20 тис. грн на місяць платитимуть водіям тролейбуса.

10 тис. грн зможуть заробити водії навантажувача.

Якщо у вас немає відповідної кваліфікації, за спрямуванням служби зайнятості професію водія автотранспортних засобів категорій «В» та «С1» можна здобути у Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, водія навантажувача - у Тернопільському обласному НКЦ, водія тролейбуса - в комунальному підприємстві «Тернопільелектротранс», – йдеться в повідомленні.

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За власні кошти професію водія автотранспортних засобів категорій «С» та «С1» можна здобути в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі, Гусятинському та Зборівському фахових коледжах ТНТУ ім. І.Пулюя; водія категорії «Д» – в автошколі «Міськавтотранс». Навчання 1,5-5 місяців.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або в телеграм.

Фото стокове

Вибір читачів за тиждень

Відео