Ростислав Фук

Постраждалим від обстрілів у селі під Тернополем надали матеріали для накриття будинків (фото)

Допомогу надали благодійники та районна військова адміністрація

Зустрічі з потерпілим жителями одного з сіл Великогаївської громади від наслідків ракетного обстрілу рф відбулися 18 травня. Про це повідомив голова громади Олег Кохман.

За його словами, комісія сільської ради провела огляд пошкоджень, завданих помешканням громадян та надала консультацію щодо отримання компенсації від держави за пошкоджене майно.

Також завдяки благодійному фонду «Рокада» та Тернопільській районній військовій адміністрації надали першочергову допомогу постраждалим для накриття дахів будинків - 300 листів шиферу та понад 20 комплектів поліетиленової плівки для вікон.

Нагадаємо, рішення про затвердження плану роботи комісії з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок воєнних дій рф на території Тернопільської громади прийняли 17 травня.

Постраждалим від ракетних ударів у Тернополі необхідно звернутися у поліцію за номером телефону «102» та у Тернопільську міську раду за номерами гарячої лінії 1580 (зі стаціонарних телефонів), 0 800 303522 (безкоштовно), +380674472919 або +380670091540 та залишити контактні дані (номер телефону власника, адресу, назву об’єкту тощо), щоб спеціальна комісія зафіксувала ступінь пошкодження майна, провела фотофіксацію та склала відповідний акт.

Читайте також: Пошкоджено 50 автомобілів і дачний кооператив: що відомо про ракетний обстріл Тернопільщини (відео)

Фото з допису Олега Кохмана

Вибір читачів за тиждень

Відео