Ростислав Фук

На Тернопільщині підозрюють водія у причетності до смертельної ДТП (відео)

Аварія сталася 29 жовтня на Чортківщині

32-річному жителю Чорткова інкримінують частину 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, аварія трапилася 29 жовтня, близько 14:45 на трасі Бучач - Чортків - Скала Подільська. Водій автомобіля «Infiniti FX35» виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у «Peugeot 406».

Кермувальник «Peugeot 406» від отриманих травм помер на місці події. Пасажира з його авто, а також водія та трьох пасажирів з іншого транспортного засобу з переломами та травмами різного ступеня тяжкості доправили до лікарні. Серед потерпілих – чотирирічна дівчинка.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група та представники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Водія «Infiniti FX35» затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. У чоловіка взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство. 

Фото, відео поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео