Тамара Коблик

На Тернопільщині поховали Героя Олександра Воронюка (фото)

Світла пам'ять

Борсуківська громада попрощалась із загиблим воїном Олександром Воронюком. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

До місця вічного спочинку у с. Нападівка вбитого ворогом захисника проводжали згорьовані батьки, дочка, брат, друзі, однокласники, сусіди, односельці та усі, хто прийшов віддати останню шану воїну, що віддав своє життя за волю та свободу кожного із нас.

Війна відбирає життя захисника, але за собою це розбиває на кусочки серця усіх рідних та близьких людей воїна. Рани, нанесені горем втрати, вже не заживають, вони продовжують кровоточити та боліти скільки б часу не пройшло. Мати і батько, дочка та брат ніколи не зможуть змиритись та забути цю страшну біду… - йдеться у повідомленні на сторінці громади у фейсбуці.

37-річний Олександр Воронюк із с.Борсуки загинув 3 грудня 2023 року. Наш захисник загинув під час виконання бойового завдання в районі н.п.Терни, Донецької області, внаслідок стрілецького контакту з противником.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олександра Воронюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у Тернополі поховають загиблого захисника Расима Богданця.

Фото зі сторінки Борсуківської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео