Ростислав Фук

На Тернопільщині попрощалися з майором Валентином Ільїним (фото)

59-річний Герой загинув 13 липня під час виконання обов’язків військової служби на Донеччині. Світла пам’ять

Теребовлянська громада востаннє прощалася із 59-річним майором Валентином Ільїним. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Герой загинув 13 липня під час виконання обов’язків військової служби на Донеччині. Був начальником служби засобів ближнього бою та розвідки озброєння логістики. Чоловік проживав з сім’єю у Теребовлі. Вдома на нього чекали дружина та син.

Домовину з тілом захисника зустрічали 16 липня у другій половині дня. Після спільної молитви за упокій душі жителі громади заспівали Гімн України. Далі кортеж вирушив до будинку, де проживав захисник. Там також спільно помолилися за душу покійного. Після цього тіло Валентина Ільїна повезли на першу батьківщину - Київщину, де він народився. Саме там 19 липня і поховають Героя.

Валентин Ільїн колишній кадровий військовий, вийшов на пенсію, у мирному житті працював в агросфері. Та коли росія напала на Україну, не міг сидіти вдома - пішов, щоб захищати державу. Зі слів друзів, захисник був прекрасною, доброю людиною, дуже любив тварин, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Валентина Ільїна з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: На Тернопільщині на колінах зустріли полеглого Героя Віталія Мартинюка

Фото Теребовлянської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео