Ростислав Фук

На Тернопільщині попрощаються з 54-річним Героєм Борисом Василевичем

Серце Героя раптово зупинилося під час проходження служби. Вічна пам’ять

Тіло 54-річного воїна Бориса Василевича зустрінуть у соборі верховних апостолів Петра і Павла міста Чорткова 18 вересня, о 13:00. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Похорон відбудеться 19 вересня, об 11:00 у церкві святих новомучеників і блаженних українського народу (біля Чортківського ліцею №5). Поховають Героя на кладовищі по вул. Ягільницька у Чорткові. (Буде автобус для переїзду від церкви до кладовища).

На початку повномасштабного вторгнення Борис повернувся з-за кордону та добровольцем 5 березня пішов на війну в складі Національної Гвардії України.

Протягом двох років, на жаль, як і сотні тисяч наших захисників та захисниць, відчув на собі весь біль і важкість жорстокої війни, що суттєво підірвало здоров’я. Згодом Бориса перевели служити на Тернопільщину, – йдеться в повідомленні.

16 вересня на території одного із військових об’єктів, де проходив службу воїн, серце Бориса перестало битись. Працівники швидкої медичної допомоги проводили реанімаційні заходи, але повернути до життя його не вдалось.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Бориса Василевича з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 28-річного захисника Павла Дмитраша також зустрінуть у Чорткові 18 вересня.

Фото Чортківської міської ради та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео