Ростислав Фук

На Тернопільщині правоохоронці несуть службу в посиленому режимі

За січень на лінію «102» надійшло понад 20 тисяч звернень від жителів Тернопільщини

Щодня правоохоронці області несуть службу в посиленому режимі та забезпечують охорону громадського порядку. В період воєнного стану поліцейські спільно з працівниками інших силових структур несуть службу, патрулюють вулиці та реагують на повідомлення населення, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Лише за перший місяць 2023 року оператори лінії «102» прийняли 21542 дзвінків від мешканців області, які просили про допомогу. Загалом в період з 1 по 31 січня слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань 4731 повідомлення. Більшу частину злочинів, а саме 670 становлять крадіжки, 532 - нанесення тілесних ушкоджень, 334 шахрайства та 205 ДТП з потерпілими. За всіма фактами правоохоронці проводять досудове розслідування.

Окрім цього, за вказаний період на території області поліцейські виявили 422 водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські й надалі посилено забезпечуватимуть охорону громадського порядку на території області та звертаються до мешканців краю з проханням дотримуватися встановлених обмежень. Нагадуємо про дію комендантської години, яка триває в період з 23:00 по 5:00 та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, - кажуть правоохоронці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео