Тамара Коблик

На Тернопільщині пропонують роботу із зарплатою у 50 тисяч гривень

Найбільша потреба у працівниках є в установах освіти, на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сфері охорони здоров'я та наданні соціальної допомоги

робота-600x381

На 23 жовтня 2023 року місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи 1758 актуальних вакансій від роботодавців регіону. З них – 14,4% із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це розповіли у пресслужбі Тернопільського обласного центру зайнятості.

Найвищу зарплату – у 50 тис. грн - роботодавці пропонують деяким водіям автотранспортних засобів; 40 тис. грн платитимуть слюсарю-електрику з ремонту електроустаткування; по 30 тис. грн будуть заробляти дизайнер меблів, інженер-конструктор, головний бухгалтер, торгпредставник. На зарплату в 27 тис. грн запрошують на роботу фельдшерів (у т.ч. аварійно-рятувального підрозділу); 26 тис. грн - операторів лінії у виробництві харчової продукції (м'ясних продуктів) та вантажників; по 25 тис. грн на місяць пропонують оплату праці лицювальників-полірувальників, монтувальників виробів з каменю, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів.

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.

Найбільша потреба у працівниках є в установах освіти, на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сфері охорони здоров'я та наданні соціальної допомоги.

У топ 10 вакансій області увійшли: оператор котельні та машиніст (кочегар) котельної, слюсар, підсобник, водій, продавець, швачка, кухар, лікар, медсестра, вантажник.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео