Тамара Коблик

На Тернопільщині просять гідно зустріти тіло Героя Романа Шептицького

Вічна пам'ять

Сьогодні, 20 січня, о 15.00 год зустрінуть тіло загиблого жителя селища Підволочиськ -  Романа Шептицького. Про це повідомили у пресслужбі Підволочиської селищної ради.

Відповідно, сьогодні в будинку, де мешкав Роман, за адресою провулок Соломії Крушельницької, 2 о 18.00 год буде відправлено заупокійний парастас, - йдеться у повідомленні.

Завтра, 21 січня 2023 року, об 11.00 год відбудеться похорон.

Вшануймо своєю присутністю та спільною молитвою добру пам'ять про воїна Романа, - пишуть у Підволочиській селищній раді.

14 січня 2023 року під населеним пунктом Опитне поблизу Бахмута, при отриманні поранень несумісних з життям від осколків гранат та мін, загинув 52-річний житель селища Підволочиськ, воїн ЗСУ, стрілець-снайпер 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила - Роман Шептицький.

Романа багато людей знали, адже він був учасником бойових дій на Сході починаючи з 2014 року, з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України сміливо став до оборони краю.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Шептицького з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у громаді на Тернопільщині оголосили дні жалоби за загиблим Героєм Володимиром Кімпінським.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео