Ростислав Фук

На Тернопільщині розшукують водія, який втік з місця смертельної ДТП

Тіло невідомого чоловіка на узбіччі виявили місцеві жителі

Підволочиські правоохоронці встановлюють причини аварії, особу водія-втікача та очевидців нещастя, яке сталося 19 вересня у Скалаті. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Тіло невідомого чоловіка на узбіччі виявили місцеві жителі. На місці працювали експерти та слідчі поліції. За попередніми даними, потерпілий отримав травми в результаті наїзду автомобіля. Тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям.

Працівники кримінальної поліції встановлюють особу водія, причетного до смертельної аварії, вивчають камери відеоспостереження та просять відгукнутися очевидців ДТП.

Аварія трапилася у Скалаті на вулиці Леся Курбаса в проміжок часу з 20:10 до 20:30.

Якщо ви проїжджали чи проходили повз у цей момент і, можливо, бачили, що сталося, чи зафіксували це на відео, звертайтеся на спецлінію поліції «102». Анонімність гарантується, – кажуть поліцейські.

Того ж дня, об 11:50 надійшло повідомлення про аварію неподалік села Красне Чортківського району. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки правоохоронці встановили, що водій автомобіля Chevrolet Lacetti не обрав безпечної швидкості руху і злетів у кювет. На момент аварії в салоні авто перебувала семирічна дитина. Її оглянули медики без госпіталізації.

Перевищення швидкості стало причиною ДТП в селищі Гусятин. Кермувальник Volkswagen Crafter не встиг вчасно загальмувати і під колеса його авто потрапив пішохід. Потерпілий - 26-річний житель Хмельницької області, який знаходився в межах нерегульованого пішохідного переходу. Чоловіка доправили до медзакладу.

В учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео