Ростислав Фук

На Тернопільщині шукали водія, який збив неповнолітню і втік з місця аварії

Дівчина переходила дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу

ДТП, у якій травми отримала 16-річна дівчина, сталася у селищі Дружба Микулинецької громади 13 жовтня, близько 7 години ранку. Водія-порушника, який залишив місце автопригоди, поліцейські встановили та розшукали того ж дня, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Повідомлення про травмовану надійшло до правоохоронців від працівників медзакладу. Травми дівчина отримала внаслідок наїзду на неї невстановленого автомобіля.

Як з’ясувалося, потерпіла переходила дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу, коли її збило авто.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили марку автомобіля та водія, причетного до ДТП. Це – мешканець одного зі сіл Теребовлянської громади. Транспорт помістили на арештмайданчик.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео