Ростислав Фук

На Тернопільщині шукають тіло чоловіка, який втопився в Дністрі (фото)

Сильна течія перевернула човен, у якому чоловік перепливав річку

Повідомлення про те, що біля канатної переправи через річку Дністер у селі Худиківці Мельниця-Подільської  громади перекинувся човен і з нього випав чоловік, надійшло на лінію «102» від 16-річної жительки Чортківського району 22 лютого, близько 14:25. Дівчина, йшовши берегом, у воді помітила людину, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце пригоди виїхали одразу рятувальники та працівники поліції. 

У ході перевірки стало відомо, що зниклий - 52-річний мешканець Чортківського району. Чоловік човном намагався переплисти Дністер з Чернівецької в Тернопільську область. Правоохоронці кажуть, що того дня була сильна течія, яка перекинула човен. 

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області, рятувальники разом з місцевим населенням провели обстеження берегів Дністра поблизу ймовірного місця виникнення події та знайшли човен, на якому переправлявся потерпілий. Через темну пору доби пошукові роботи довелось призупинити. Їх поновили вже наступного ранку. 23 лютого на допомогу була залучена група водолазів. Пошукові роботи тривають. Причини трагедії з’ясовуються.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно з частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок».

Читайте також: Був у шоковому стані: як у Тернополі рятували чоловіка, який провалився під кригу

Фото ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео