Ростислав Фук

У ДТП загинув тернопільський студент-айтішник

Мар'ян Мисак навчався у магістратурі, паралельно працював у IT-компанії, мав багато планів на життя. Вічна пам’ять

У ДТП загинув студент факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету Мар’ян Мисак. Про це повідомили на сайті університету.

Мар’ян народився 19 вересня 2000 року у селі Кропивник Калуського району Івано-Франківської області. У 2018 році вступив на навчання до класичного університету Тернополя за спеціальністю «Комп’ютерні науки».

Проявив лідерські якості й став старостою групи, адже був відповідальним, харизматичним й веселим, впевненим у собі юнаком.  Мар’ян активно займався спортом – захоплювався великим тенісом, баскетболом. Він був товариським й завжди допомагав одногрупникам, особливо у вивченні іноземної мови. Його життєвим кредом було: «Все, що ти бачиш у світі, є результатом з твоїх власних поглядів», - йдеться в повідомленні.

У  2022 році Мар'ян отримав диплом бакалавра й продовжив навчання в магістратурі за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Поглиблено вивчав програмування та мав багато планів на життя. Мар’ян паралельно працював в ІТ-компанії.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким і друзям Мар’яна Мисака. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, 19 лютого в межах села Стара Брикуля Микулинецької громади на узбіччя перекинувся автобус «Neoplan». Внаслідок аварії загинули троє пасажирів, ще трьох госпіталізували. 

Фото Західноукраїнського національного університету та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео