Ростислав Фук

На Тернопільщині сталася ДТП через кабана, який раптово вибіг на дорогу

Аварія сталася увечері 28 лютого

На Тернопільщині водій автомобіля зіткнувся на дорозі з кабаном. Дика тварина раптово вискочила на проїжджу частину. Внаслідок аварії пасажира автомобіля доправили до лікарні з підозрою на струс мозку ат травмою грудної частини, пише Zaxid.net.

Аварія сталася увечері на автодорозі Тернопіль – Чернівці біля села Ягільниця 28 лютого. Водій автомобіля BMW їхав в напрямку Чернівців і раптово перед ним на дорогу вискочив кабан.

Відбулося зіткнення з твариною. Водій зателефонував в поліцію. На місце виїхали патрульні і задокументували аварію. Відомо, що в ДТП травми отримав пасажир. Виїжджала бригада швидкої допомоги і забрали чоловіка в Чортківську районну лікарню з травмами різного ступеня важкості, – розповів речник поліції Тернопільщини Сергій Крета.

Поліцейські встановили, що в аварії травмувався 23-річний чоловік, мешканець міста Кіцмань Чернівецької області. Медики в нього діагностували підозру на струс мозку та тупу травму грудної клітки. Стан його оцінюють як середньої важкості. Від удару об автомобіль дика тварина загинула.

Правоохоронці внесли факт ДТП в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що призвели до травмування людини).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео