Божена Волинець

На Тернопільщині працевлаштувались троє вчителів-переселенців

Переселенцям пропонують зареєструватися й отримати роботу 

Троє вчителів, які переїхали з інших областей України на Тернопільщину, розпочали роботу в наших закладах освіти. Про це під час брифінгу повідомив голова облдержадміністрації Володимир Труш. 

Я вважаю, що це є маленький крок до того, щоб показати, що ми чекаємо на тих людей, професіоналів, які готові долучитися до роботи, - сказав Володимир Труш. 

Переселенцям пропонують заповнити коротеньку інформацію про свою професію, освіту, та бажання працювати в тому чи іншому напрямку. 

Це для того, щоб спільно з місцевим центром зайнятості запропонувати їм місце роботи, - зауважив міський голова Сергій Надал. 

Станом на 17 березня, до центру зайнятості звернулося 78 переселенців для того, щоб стати на облік й отримати пропозиції по роботі, або ж допомогу по безробіттю. 

Сьогодні є проблема в багатьох людей, які покинули свої домівки, не забравши із собою трудових книжок, виписок з місця попередньої роботи чи ще якихось документів. Зараз на це не дуже зважають. Варто звернутися до центру зайнятості, де допоможуть працевлаштуватись без документів, яких немає. 

Нагадаємо, Тернопільський обласний центр зайнятості допомагає працевлаштуватись усім охочим. 

Звертайтесь за телефонами: 

- гаряча лінія обласного центру зайнятості (0352) 52- 42-33

- телефон  до  рекрутерів, якщо ви хочете працевлаштуватися (067) 313-22-83;

- телефони для консультації роботодавців (0352) 23-51-95, (0352) 52-44-47, (0352) 23-51-46

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео