Тамара Коблик

На Тернопільщині вчилися рятувати людей з печер та лабіринтів (фото)

Рятувальники та кінологи відпрацьовували особливості пошуку з повітря із застосуванням квадрокоптера і закріплювали навички із керування квадроциклом

Рятувальники спільно з кінологами провели навчально-тренувальний збір щодо організації та проведення пошуково-рятувальних заходів у лісових масивах та пересіченій місцевості. Також повторювали основи проведення пошукових робіт в горизонтальних печерах та принципи орієнтування в лабіринтах на території однієї із локацій області. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Основна увага приділялась практичному відпрацюванню координації дій пошукових груп та взаємодії між підрозділами під час здійснення пошукових операцій, налагодження зв’язку, робота із координатами, особливості пошуку з повітря із застосуванням квадрокоптера, закріплення навичок із керування квадроциклом, роботі із рятувальними ношами, надання домедичної допомоги відповідно до встановлених протоколів та інше, - йдеться у повідомленні.

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео