Тамара Коблик

На Тернопільщині відкрили 48-му поліцейську станцію (відео)

Поліцейський офіцер обслуговуватиме 11 населених пунктів, де проживає близько 6 500 людей

У селі Переволока Бучацької громади розпочала роботу поліцейська станція. Обслуговуватиме місцеве населення поліцейський офіцер громади Сергій Періг. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Участь у відкритті  осередку безпеки взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Михайло Білецький та представники органів місцевого самоврядування.  

За словами Михайла Білецького, правоохоронці спільно з громадами й надалі реалізовуватимуть безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади» на території Тернопільщини задля надання якісних поліцейських послуг навіть у найвіддаленіших селах області.  

Службове приміщення облаштоване відповідно до всіх потреб щоденної роботи шерифа. Для оперативного реагування на виклики в його розпорядженні службовий автомобіль. Поліцейський офіцер обслуговуватиме 11 населених пунктів, де проживає близько 6 500 людей.  

Ми прагнули мати поліцейського офіцера громади, оскільки безпека наших мешканців є надзвичайно важливою. Тісна співпраця з поліцією дозволяє ефективно розв’язувати проблеми та забезпечувати порядок у нашій громаді, — зазначив міський голова Бучача Віталій Фреяк.  

Головні завдання поліцейського офіцера громади: орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з жителями, забезпечувати правопорядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

Я хочу створити для громадян справжнє безпекове середовище. Моя мета — захищати та працювати, щоб люди мені довіряли. Я готовий реагувати на звернення людей у будь-який час доби та допомагати ї», — каже поліцейський офіцер громади Сергій Періг.  

На території Тернопільщини функціонує вже 48 поліцейських станцій. Впровадження цього безпекового проєкту триватиме й надалі.

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео