Тамара Коблик

На Тернопільщині затримали двох «гастролерів», підозрюваних у обкраданні будинків

Підозрювані - жителі Харківської та Луганської областей. Чоловіків уже неодноразово притягували до відповідальності за майнові злочини


Позбавлення волі на строк від семи до десяти років загрожує двом переселенцям. Чоловіків на гарячому затримали працівники поліції №5 Підволочиська.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

15 грудня двох невідомих у багатоквартирному будинку Підволочиська з сумками побачили місцеві мешканці. Чоловіки втекли, а потерпілі викликали поліцію. Злодії з підвального приміщення забрали інструменти та одяг.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами слідчі встановили місцеперебування злодіїв. Останні саме сідали у потяг, який прямував у напрямку Львова. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК.

Підозрювані - жителі Харківської та Луганської областей. Чоловіки уже неодноразово притягувалися до відповідальності за майнові злочини. Під час війни вони, як переселенці, «гастролювали» Київською та Вінницькою областями. Після грабунку у Тернополі планували їхати до Львова.

Дуету злодіїв уже оголосили підозру згідно із частиною 4 статті 186 ККУ. Їх перевіряють на причетність до інших злочинів, оскільки при обшуку у чоловіків вилучили чужі речі. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео