Тамара Коблик

На Тернопільщині затримали групу осіб, які викрали з підприємства продукції майже на мільйон гривень (відео)

За місцями проживання фігурантів проведено обшуки. У них вилучили два елітні автомобілі, 111 тисяч гривень, 6500 доларів США та крадену продукцію

Під процесуальним керівництвом Теребовлянської окружної прокуратури викрито і повідомлено про підозру групі осіб, які налагодили схему розкрадання та реалізації продукції із заводу-виробника комплектувальних до елітних автомобілів (ч. 4 ст. 185 КК України). Про це повідомили у пресслужбі відомства,

За даними слідства, п’ять працівників заводу систематично виносили з його території запчастини, які використовують в процесі виробництва кабелів для автомобілів. Крадену продукцію вони передавали замовникам – двом підприємцям, що продавали товар через свої інтернет-магазини.

Правоохоронці затримали працівників підприємства під час чергової передачі крадених запчастин реалізаторам.

За місцями проживання фігурантів проведено обшуки. У них вилучили два елітні автомобілі, 111 тисяч гривень, 6500 доларів США та крадену продукцію майже на мільйон гривень, - повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Трьом фігурантам справи вже обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави від триста тисяч до понад півмільйона гривень. Щодо ще двох – клопотання про взяття їх під варту на даний час вирішуються судом.

Заходи з викриття злочину проводились спільно з детективами слідчого управління ГУНП в області та співробітниками обласного управління карного розшуку.

Фото пресслужби Тернопільської обласної прокуратури та ГУНП

Відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео