Тамара Коблик

На Тернопільщині здають яблука, щоб купити військовим термобілизну (фото)

На клич про збір яблук відгукнулося чимало людей

На Кременеччині тиждень тому оголосили про збір яблук, які планують перетворити на кошти для ЗСУ. Ініціатива діє і небайдужі місцеві уже отримали 25 комплектів термобілизни до допомоги, яку волонтери вчергове повезуть у зону бойових дій. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала Зоя Карпюк.

Друзі, кременчани! Зараз дуже багато оголошень про збір коштів на потреби наших воїнів-захисників... Ви не знаєте, де їх взяти, щоб допомогти? Та ж ви ходите по грошах, хай і не великих...А коли з усієї вулиці? На тепловізор, може, не зберемо, але пару-трійку комплектів термобілизни точно буде! - написала Зоя Карпюк. - Нехай кожна вулиця збирає яблука в одному місці.. Складує їх біля дороги і коли назбираєте чималенько - телефонуйте 0675933256.

На клич про збір яблук відгукнулося чимало людей. 

До збору яблук долучилися у Кременці вулиці Дубенська, Шкільна, Садова, Липовиця, Корнії,  Бонівка.. Села Кременецької громади Жолоби, Рудка, Колосова, - поділилася Зоя Карпюк. - П.Вадим Журавський зібрав і звіз яблука, одразу передав 5000 гривень водію-волонтеру Роману Дудару, а Роман закупив 25 комплектів термобілизни - для захисників.

Усі зібрані кошти підуть на закупівлю необхідного для наших військових на нульових позиціях. Збір яблук продовжують.

Фото зі сторінки Зої Карпюк у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео