Тамара Коблик

На Тернопільщині жінку забили на смерть через ревнощі

До медиків потерпіла не зверталася і як наслідок - втратила свідомість та померла через 3 дні після побоїв

Кровотечі, поломані ребра та забої внутрішніх органів - усе це стало причиною смерті жительки села Старий Збараж. З такими травмами жінка прожила три дні. До медиків не зверталася і як наслідок - втратила свідомість та померла. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про бездиханне тіло жінки на лінію «102» повідомили сусіди. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірок стало відомо, що потерпіла за життя зловживала спиртними напоями та вела антисоціальний спосіб життя.

Потерпілу оглядав судово-медичний експерт. На тілі жінки він виявив численні травми та синці. А уже після розтину стало відомо, що причина смерті - ушкодження, отримані кілька днів перед смертю, - каже начальник СКП відділення поліції N4 (м. Збараж) Віталій Пахлан.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили, що жінку побив її чоловік. Підозрюваного розшукали та затримали. Чоловік у скоєному зізнався. Він каже, що травмував дружину через ревнощі.

Йому уже оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 ККУ. Триває слідство.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео