Тамара Коблик

На Тернопільщині зниклу жінку розшукують майже пів сотні людей

До пошуків залучені рятувальники, кінологи і місцеві жителі

Працівники відділу поліції №1 м. Бережани розшукують мешканку села Котів, Саранчуківської територіальної громади, 57-річну Новіцьку Наталію Омелянівну. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Востаннє жінка виходила на звʼязок 15 червня та повідомила, що знаходилась в селі Саранчуки Саранчуківської територіальної громади.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про зниклу, телефонуйте за номером в Бережанах (03548)2-12-45 або на лінію «102».

Сьогодні, 22 червня, о 10:00 до пошуково-рятувальних робіт долучились співробітники підрозділів головного управління ДСНС України у Тернопільській області: 6 осіб та 1 одиниця техніки; особовий склад гірського пошуково-рятувального спелеологічного та кінологічного відділень аварійно-рятувального загону спеціального призначення – всього 7 рятувальників та 3 одиниці техніки (в тому числі 1 квадроцикл). Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

Також залучено 10 осіб, 2 одиниці техніки головного управління Національної поліції та орієнтовно 20 осіб місцевого населення.

Нагадаємо, на Тернопільщині розшукують 39-річного чоловіка.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео