Євгенія Цебрій

На Тернопільщині шукають родичів жінки, яка живе у під’їзді (фото)

269728380_1236985153461218_3597658295916117272_n (Copy)

Просять відгукнутися родичів жінки, яка поселилася в одному з під’їздів будинку в Почаєві на Тернопільщині. Про це у Facebook написала Альона Рожик.

- Можливо хтось знає або шукає цю жінку? З її слів: Капелова Валентина Миколаївна 1956 року народження (65 років). Каже, що є родичі в Почаєві: Яблонські, Шевченко, Арламовська. Сама з с.Опарипси, що біля Радивилова Рівненської області, - йдеться у дописі.

Як розповідає Альона Рожик, ця жінка перебуває в першому під’їзді п’ятиповерхівки на вул. Возз‘єднання,1 у Почаєві. Взута в осінні туфлі на босі ноги, від шкарпеток відмовляється, додому чи до родичів повертатися не хоче.

- Якщо хтось з родичів впізнає цю жінку – відгукніться, бо дуже холодно зараз - шкода її, - пише Альона Рожик.

У коментарях користувачі соцмережі зазначають, що раніше цю жінку бачили в Кременці та Радивилові і вона називала себе зовсім іншим іменем. У Опарипсах, на яке вказала, така жінка не проживає, пишуть люди і додають, що цілком ймовірно вона втратила пам’ять, тому й називає різні дані про себе.

Такої жінки не знають і в Радивилові, повідомила адміністраторка групи «Радивилів» Лариса Костюк.

- Поліція опитала людей - власників даного прізвища. Кажуть, що її не знають. У нас вона називалася Копилова Галина, 1952 чи то з 1950 року народження. Казала, що має доньку в Рівному і вчилася вона у 25-ій школі, - написала вона.

Нагадаємо, у листопаді цього року рідні чотири дні рідні розшукували жителя села Могильниця Тернопільського району - Івана Уруського. Чоловік знайшовся якраз на свій день народження. Саме цього дня чоловік відзначив 70-літній ювілей. 

Повідомлення рідних про розшук чоловіка активно поширювали користувачі соцмереж. І врешті його впізнали в одному з магазинів і одразу зателефонували родині.

Фото Альони Рожик

Вибір читачів за тиждень

Відео