Оксана Бучко

На Тернопільщині вдалось вчасно зупинити зловмисника

police-900x523

Приміщення зі склотарою у Тернополі хотів пограбувати зловмисник. Його вдалось зупинити власникові, який вчасно викликав поліцію. Так, 46-річному тернополянину слідчі оголосили підозру у вчиненні грабежу.

Заяву про злочин отримали поліцейські Тернопільського відділу від жителя Збаразького району, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зі слів чоловіка, на проспекті Злуки в Тернополі він орендує приміщення і займається прийомом склотари. Вночі 28 липня на його мобільний надійшло сповіщення про те, сталося проникнення в будівлю. Миттєво виїхавши на місце разом з товаришем, чоловіки застали на горищі незнайомця з пакетом, повним всякого добра. З’ясувалося, зловмисник проник до приміщення через вікно, зібрав усе, що на його думку мало цінність, і збирався тікати, та не встиг.

Грабіжника затримали в порядку статті 208 КПК та помістили до ізолятора. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15 частиною 3 статті 186 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео