На Тернопільщині відремонтують міст, якому більше 50 років

1 (1)

Капітальний ремонт мосту в селі Струсів на автомобільній дорозі державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль км 103+602 розпочнеться наступного тижня.

Як повідомляють в Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, міст не ремонтувався близько 50 років. Тендер на проведення ремонтних робіт виграла компанія ТОВ «ГЛОБАЛ БІЛД ІНЖИНІРИНГ»

Відповідно до проекту, міст з балкового мають переробити в арковий. Влаштують три елементи труби. Підрядна організація замовила виготовлення у підприємства Via Con гофрованої арки необхідного розміру. Міст також стане більшим, габарити споруди зростуть до 9 метрів. Також розширять тротуари по обидва боки. Вони матимуть ширину 1,5 м.

Проїзд автошляхом Н-18 у селі Струсів для великогабаритного транспорту буде закрито. Об’їзд місця ремонту здійснюватиметься автошляхом М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Для потреб мешканців села та легкового транспорту підрядна організація влаштує через ріку тимчасовий переїзд, йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео