Оксана Бучко

На Тернопільському м’ясокомбінаті підтвердили якість та безпечність продукції міжнародного стандарту

IMG-db872032443dc3700dc58acd4437c9f3-V-700x761

Тернопільський м’ясокомбінат отримав міжнародні сертифікати, що підтверджують якість та безпечність продукції. Такій події, що відбулася на днях, передувало два роки роботи фахівців над сертифікацією менеджменту якості та менеджменту харчової безпеки. Таким чином виробництву відкрили шлях на закордонні ринки.

Отримані сертифікати - ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018 – діють три роки з щорічним підтвердженням.

- Нас сертифікувала британська компанія  URS. І ці сертифікати підтверджені і єдиним акредитаційним органом Великобританії  UKAS, а також міжнародною асоціацією з сертифікації, - пояснює начальник відділу екології, стандартизації та контролю якості компанії «Агропродсервіс» Андрій Боліновський. - Ці документи підтверджують якість і безпечність виробництва наших харчових продуктів, та відкривають шлях на закордонні ринки.

IMG_20200731_100641-700x525
IMG_20200731_100641-700x525

Фото agroprodservice.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео