На Тернопільському м’ясокомбінаті підтвердили якість та безпечність продукції міжнародного стандарту
Тернопільський м’ясокомбінат отримав міжнародні сертифікати, що підтверджують якість та безпечність продукції. Такій події, що відбулася на днях, передувало два роки роботи фахівців над сертифікацією менеджменту якості та менеджменту харчової безпеки. Таким чином виробництву відкрили шлях на закордонні ринки.
Отримані сертифікати - ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018 – діють три роки з щорічним підтвердженням.
- Нас сертифікувала британська компанія URS. І ці сертифікати підтверджені і єдиним акредитаційним органом Великобританії UKAS, а також міжнародною асоціацією з сертифікації, - пояснює начальник відділу екології, стандартизації та контролю якості компанії «Агропродсервіс» Андрій Боліновський. - Ці документи підтверджують якість і безпечність виробництва наших харчових продуктів, та відкривають шлях на закордонні ринки.