На тернопільському ринку «на гарячому» впіймали кавказця, його спільника розшукують

крадіжка

Посеред білого дня, на очах у власника двоє кавказців обчистили автівку тернополянина. Вранці чоловік приїхав за покупками на ринок «Західний», а залишився не лише без товару, а й без грошей і мобільних.

Одного із зловмисників допомогли затримати випадкові свідки. Іншого зараз розшукує поліція.

- Минуло не більше десяти хвилин, як я вийшов з машини, щоб придбати на ринку деякий товар, – розповів Євген Кузьміцький відділу комунікації ГУНП у Тернопільській області. – Раптом почув звук сигналізації. Кинувшись до авто, побачив, що виламана кватирка і опущене скло дверцят. З салону зникла барсетка з грошима та документами, що лежала між сидіннями та три мобільні телефони.

«В одному з рядів ринку потерпілий помітив чоловіка, котрий біг з його барсеткою. Кинувся слідом за ним, кличучи про допомогу. Небайдужі люди відгукнулися. Злодія наздогнали вже на дорозі. Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 186 ККУ. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу» – повідомляють у поліції.

Та 32-річний підозрюваний-іноземець діяв не один. Його спільником був теж виходець з кавказького регіону Абралава Райбулі Роландович, 1981 року народження. Зловмисника оголошено у розшук. Полісмени просять придивитися до фото грабіжника. Якщо упізнали його – повідомте місце перебування за телефонами: (0352) 43-61-00 – чергова частина, 067-208-02-25 – сектор кримінальної поліції, або 102 у будь-який відділ поліції.

зловмисник
зловмисник

Фото з сайту ГУНП у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео