Ростислав Фук

На війні загинув 25-річний громадський діяч із Тернопільщини

Вічна пам’ять Герою

У бою на Луганщині 2 лютого загинув 25-річний член Молодіжного Націоналістичного Конгресу та ОУН Василь-Яків Капустинський. Про це повідомили на сторінці МНК у фейсбуці.

Василь-Яків був громадським діячем, головою Тернопільського осередку МНК у 2021 році, організатором вишкільного табору «Лисоня», одним із організаторів теренової гри «Гурби-Антонівці» та багатьох інших заходів.

Друг Яків був ідейним МНКівцем, з якого багато хто брав приклад. Він щиро вірив у велике майбутнє Української держави. Він працював задля цього майбутнього та збереження України. Він навчав цього інших, – йдеться в повідомленні.

Василь Капустинський народився 1 січня 1998 року в селі Білий Потік Чортківського району. Був випускником Західноукраїнського національного університету, навчався на кафедрі інформаційної та соціокультурної діяльності. На війні служив стрільцем-помічником гранатометника десантно-штурмового батальйону.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Капустинського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 2 лютого на Тернопільщині попрощалися з Героєм Володимиром Болотянським.

Фото МНК

Вибір читачів за тиждень

Відео