Тамара Коблик

На війні загинув лікар-ортопед з Тернополя

24 лютого 2022 року Ярослав Жебелюк не роздумуючи став на захист Батьківщини. Світла пам'ять

На фронті загинув лікар-ортопед КНП «Тернопільська обласна дитяча лікарня» Ярослав Жебелюк. Про це повідомили на сторінці Департаменту охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації.

Ярослав працював лікарем-ортопедом-травматологом в ортопедо-травматологічному дитячому відділенні та консультативно-діагностичному центрі Тернопільської обласної дитячої лікарні.

У нього в житті була важлива місія - допомагати дітям. Але війна змінила його плани. Після 24 лютого 2022 року, Ярослав не роздумуючи взяв до рук зброю та став на захист Батьківщини. Змінивши лікарський халат на військову форму, він мужньо боронив країну від загарбників.

Чудовий колега, вірний товариш, лікар-професіонал своєї справи. Молодий, успішний, веселий, завжди привітний та усміхнений - саме таким Ярослав Петрович залишиться у нашій пам’яті, - написали на офіційній сторінці Тернопільської обласної дитячої лікарні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям, колегам та побратимам Ярослава Жебелюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео