Ростислав Фук

У Тернополі триває ремонт на вулиці Бродівській: рух частково обмежений (фото)

За сприятливих погодних умов роботи планують завершити до середини травня

Роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на вул. Бродівській розпочалися 29 квітня, повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Тривають роботи з відновлення проїжджої частини від вул. Збаразька до моста на вул. Бродівській. Підрядна організація повністю проведе ремонт дорожнього полотна, також будуть підняті в рівень з дорогою і відремонтовані люки-колодязі, що буде більш зручно для проїзду.

На ділянці кільцевого руху збільшили кількість смуг для проїзду транспорту. Це допоможе розвантажити рух та уникнути заторів, які раніше тут утворювалися. Окрім цього, буде відремонтована і пішохідна ділянка від вул. Збаразької до Бродівського моста. За сприятливих погодних умов роботи планують завершити до середини травня. Нагадуємо водіям, рух ділянкою ремонту частково обмежено. Просимо бути уважними, дотримуватися правил дорожнього руху, – йдеться в повідомленні.

До слова, 1 травня у Тернополі будуть проводитися роботи з поточного ремонту, зокрема, фрезерування на  вул. Омеляна Польового, вул. Іллі Рєпіна, вул. Андрія Чайковського, вул. Андрія Малишка, вул. Глибока, вул. Польова. Асфальтування доріг виконуватиметься на вул. Квітки Цісик, вул. Омеляна Польового, вул. Іллі Рєпіна, вул. Андрія Чайковського.

Фото: Технобудцентр

Вибір читачів за тиждень

Відео