На набережній Тернопільського ставу - справжнє "Побережжя мускулів", як у Каліфорнії

Вуличні тренажери на «Чайці» доповнять новим спортінвентарем.
Днями на острові «Чайка» облаштували спортзал просто неба. Потрібну справу зініціювали управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради та «Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя».


Яскраво-червоні тренажери викликали у перехожих не лише візуальний, а й прикладний інтерес. Деякі любителі спорту на тренажерах вже повних ходом качають м’язи.
«Тернополянам ідея тренажерів на острові сподобалася настільки, що вони почали обговорювати можливість встановлення схожих майданчиків у всіх частинах міста, - написав у своєму Фейсбуці директор департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА

Віктор Мацикур. - Ще не встигли добре зацементуватись тренажери, які будуть в суботу відкритими в комплексному силовому залі під відкритим небом, а зграї хлопців - горобців вже окупували їх. Поговорив із хлопцями, які серйозно тренуються, обмінялись думками. Поговорив і з міськими чиновниками, бо це в першу чергу їх заслуга, прийняли правильне рішення і місто заплатило за все. Будемо доставляти ще кілька лавок для жиму з штангами, будуть ще турніки, стіл для армспорту. Я особисто тренуватимусь там щоразу, як гулятиму. Саме на цьому місці є в планах постійні турніри та майстер класи для спортсменів і просто перехожих, від зірок спорту і до початківців. Справжнє "Побережжя мускулів" як у Каліфорнії. Відкриття в цю суботу. Запрошую!».

Вибір читачів за тиждень

Відео